Sådan laver du risengrød under dynen

Du behøver ikke nødvendigvis at stå ved komfuret i lang tid for at lave din risengrød. Den kan nemlig laves færdig under den varme dyne i soveværelset.

Lav en sundere version af årets risengrød – få opskriften her

På den måde sparer du strøm, og du undgår også, at grøden brænder på, skriver Bolius.dk.

Det er dog ikke en god idé at lade risengrøden stå under dynen, fra du går hjemmefra om morgenen, til du kommer hjem om aftenen. Der kan nemlig dannes bakterier i grøden, hvis den står for længe.

Få opskriften på verdens bedste risengrød her

Sådan laver du grød under dynen:

  • Bland grødris og vand/mælk sammen, og kog det op, mens du rører i gryden.
  • Sæt risengrøden ind under en varm dyne, efter at den har kogt i et par minutter.
  • Vær opmærksom på at få pakket dynen godt rundt om gryden. Du behøver ikke at røre i den, mens den står under dynen.
  • Lad grøden stå i et par timer, og den er herefter klar til at blive spist.

Sådan udnytter du nemt resterne af risengrøden

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1