Køkkentips: Panering og stegning af fiskefileter

Køb dig nogle friske fiskefileter, panér dem, steg dem og spis dem – nemt og lækkert både til frokost og aftensmad.
Ingredienser:
4 stk. rødspættefileter
75 g hvedemel
1-2 æg
Rigeligt med rasp
Smør og olie til stegning

Æggene slås ud i en skål og piskes sammen.  
Fileterne tørres af. Vend dem først i hvedemel og herefter i æggeblandingen. Til sidst vendes fileterne i rasp og lægges på et spækbræt. 
En pande varmes op, og rapsolie og smør smeltes herpå. Når smørret er bruset af, lægges fileterne på panden. Når en kødnål går gennem fisken uden modstand, er den stegt færdig – det tager ca. 3. min på hver side.

Sådan gør du:

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.