Stil sukkertrangen i en fart: Amerikanske cookies på ét minut

Ok, de kommer måske ikke helt til at ligne de her... men de er staidg lækre!

Ok, de kommer måske ikke helt til at ligne de her... men de er staidg lækre!

Brug en kop eller en lille skål til at blande ingredienser – og en tallerken til at tilberede den. Det er supernemt og lækkert.

Dog skal man være opmærksom på, at konsistensen er en smule anderledes end dem lavet i ovnen. Men giv det et skud – vi er vilde med det.

Se også: Verdens nemmeste dessert: Brasilianske brigadeiros

Ingredienser:

  • 1 spiseskefuld smør
  • 1½ spiseskefuld sukker
  • 1 spiseskefuld brun farin
  • 1 knivspids vanillesukker
  • 1-2 teskefuld pisket æggehvide og blomme
  • 2 spiseskefulde hvedemel
  • 1 knivspids bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • Chokoladestykker efter smag

Start med at smelte en teskefuld smør i kop eller skål i mikroovnen i 6-8 sekunder. Tilsæt sukker og brun farin. Rør det sammen til det er luftigt, tilsæt vanillesukker og rør videre.

Tilsæt to teskefulde pisket æggehvide og blomme. Du skal ikke bruge et helt æg til en cookie i mikroovnen. Men du kan jo lave dobbelt portion, så der er to cookies.

Rør det hele sammen.

Tilsæt mel, bagepulver og salt. Rør igen.

Tilsæt chokoladestykker og rør forsigtigt rundt. Klask det hele på en tallerken.

Giv det 40 sekunder i mikroovnen. Ser det ikke færdigt ud efter 40, så giv det intervaller af 5 sekund, til det er færdigt.

Spis.

Se flere hurtige opskrifter på prettyprudent

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.