Her er den overraskende årsag til din mands impotens

Meget cykeltræning kan være med til at hæmme din mands erektion, og det er i bund og grund et ret alvorligt problem ikke bare for ham, men også jeres samvær. Det har faste læger på Ude og Hjemme, Anna-Marie og Henrik Münster, kigget nærmere på.

Brug kun soveværelset til søvn og sex. Læs hvorfor på udeoghjemme.dk

Blandt læger er der uenighed om, hvorvidt cykling kan give impotens, men en amerikansk urolog, har forsket i sagen og fraråder mænd at cykle, forklarer lægerne Anna-Marie og Henrik Münster, om problematikken.

Spekulerer du for meget, og har du svært ved at sove, så snup en nød og et glas mælk. Se hvorfor på udeoghjemme.dk

Og bliver din mand følelsesløs på grund af cykling eller andet, så skyldes det, ifølge lægerne, som regel at en nerve er i klemme:

-…Alt efter hvor beskadiget nerven er, kan det tage op til flere måneder, før funktionen bliver normal. Nerven skal nemlig vokse ud gennem sin kanal igen. Bliver nerven helt mast, risikerer man, at den aldrig kommer til at virke igen.

Løb en tur i stedet

Er det en problematik, som din mand oplever efter cykling, så kan du, ifølge lægerne forslå ham, at han i stedet løber en tur. Altså holder en pause fra cyklingen og ser om det hjælper.

Holder din mand cykel-pause, så lok ham i stedet til at underholde ungerne.  Få inspiration på udeoghjemme.dk

Desuden kan det hjælpe ham at kigge på cyklens saddel – den sidder måske forkert eller er et forkert mærke, som ikke passer til din mands ædlere dele.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.