Verdens bedste grilltilbehør: Jalapeño poppers

Ingredienser:

  • 12 Jalapeño chilipebre (kan købes i flere større supermarkeder)
  • 12 skiver bacon
  • 100 g smøreost (fx Philadelphia)
  • 75 g revet ost – her vælger man selv
  • 2 forårsløg hakket fint
  • Finthakket koriander (kan sagtens udelades, hvis man ikke er vild med smagen)
  • Salt, peber og paprika
  • 6 tandstikker

Tip: Er jalapeños for stærkt, så kan man skifte dem ud med små snackpebre – men man får altså ikke det samme kick

Sådan gør du:

  1. Start med at skære et t-snit i dine chilier.
  2. Bland smøreost, revet ost, forårsløg og krydderier sammen.
  3. Fyld chilierne med osteblandingen.
  4. Rul bacon om de fyldte chilier og stik en tandstik igennem for at holde på det.
  5. Grill i 10-15 minutter på indirekte varme.
  6. Server med en iskold øl.

Tip: Man kan også lave  jalapeño poppersi ovnen ved medium varme i 10 minutter.

Prøv også: Whiskey & cola steaks på grillen

Se video under billedet

jalapenopoppers2

Se her, hvordan du gør:

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1