Whiskey & cola steaks på grillen

Indrømmelse, overskriften er misvisende, da vi altså foretrækker at bruge bourbon frem for whiskey til denne marinade. Men ligger man inde med en whiskey, der ikke har kostet 5.000 kroner flasken, så går det også an.

Ingredienser:

2 bøffer med god fedtmarmorering

1 glas cola

1 shotglas bourbon

Salt, peber og cayennepeber

Sådan gør du: 

Bland cola og bourbon i en skål aftenen inden, bøfferne skal grilles..

Læg bøfferne ned i marinaden og lad dem ligge i det natten over.

Kort inden bøfferne skal grilles, tages de op og duppes tørre med køkkenrulle.

Krydr bøfferne med salt, peber og lidt cayennepeber.

Tilbered bøfferne på grillen, som du ønsker dem.

Prøv også: Verdens bedste grilltilbehør: Jalapeño poppers

Se her, hvordan du gør:

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1