Perfekt stegeskorpe: Sådan får du masser af smæk på grillvarmen med en simpel tilføjelse

Få masser af smæk på grillvarmen, når du skal grille fx grillspyd, med dette simple trick

Få masser af smæk på grillvarmen, når du skal grille fx grillspyd, med dette simple trick

Skal du stege mindre ting, som hakkebøffer til burgere, laksestykker eller grillspyd, så kan det være svært at nå at få en ordentlig stegeskorpe, inden kødet bliver færdigtilberedt.

Giver man det mere for at få en stegeskorpe, kan det gå hen og blive overtilberedt og meget kedeligt.

Så når man steger disse mindre stykker kød, der bliver færdige efter kort tid på grillen, så skal der altså smæk på varmen, for at få den ønskede stegeskorpe og smag af grill. Men hvordan?

staniol-grill

Brug staniol i grillen. Du skal dække indersiden af grillen med den skinnende side af staniolen udaf. Dette vil reflektere varmen på staniolen og sørge for, at din grill får en meget høj direkte varme, der på kort tid giver en lækker stegeskorpe.

Og fordi kødet kun grilles kort tid, så vil det stadig være lækkert og veltilberedt i midten på trods af den perfekte stegeskorpe, der normalt ville have taget længere tid over lavere varme.

Se tricket i aktion her:

Kilde: Chefs Steps

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes