Overraskende trick: Derfor skal du strø salt og sukker på din fisk

Dæk fisken med salt og sukker inden tilberedningen. Se her, hvorfor du skal gøre.

Dæk fisken med salt og sukker inden tilberedningen. Se her, hvorfor du skal gøre.

Fiskekokke har kendt til tricket i lang tid, men det er ikke mange amatører, der kender til dette simple trick, der giver en dejlig smagfuld fisk der er fast i kødet hver gang – ligemeget om det er frisk fisk eller optøet fra frost.

Tricket gælder for alle fisketyper og ligemeget hvordan man vil tilberede det.

Flere køkkentips: Sådan kommer du af med hvidløgsånden

Det skal du bruge:

  • Fisk
  • Salt
  • Sukker
  • Isvand

Flere køkkentips: Slut med kartoffelskrællere: Lær at ordne kartofler på få sekunder

Sådan gør du:

  1. Strø en gavmild portion salt på fisken.
  2. Strø fint sukker på for at afbalancere salten.
  3. Lad fisken stå i 20 min.
  4. Skyl sukker og salt af fisken med isvand.
  5. Tilbered fisken.

Flere køkkentips: Her er tricket, der holder din halve avocado grøn

Se her, hvordan sushikokken bruger tricket:

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1