Michelle Kristensen: Sådan laver du sunde pinde-is, som hele familien kan spise hele sommeren

Sommeren er højsæson for is. Masser af is. Og ofte af den usunde slags, hvor der er brugt godt med sukker og fløde.

Prøv i stedet denne sunde variation med dadel og spinat. Jeg lover jer, at den ikke smager sundt, og børnene vil elske en ‘Turtles-is’.

Discount-is slår den klassike Magnum i smagstest

Se her, hvorfor du bør vælge den sunde udgave, og hvordan du laver dem:

Det skal du bruge:
1 moden banan
1 håndfuld spinat
1 daddel med sten
1 stor spsk. peanutbutter
Et drys vanille
1 dl. mælk (enten alm. mælk, soya- eller mandelmælk)

Cocktails på en pind: 7 lækre ispinde til voksne

Sådan gør du:
1) Udsten dadlen og blend det hele, så det bliver en dejlig grøn masse.

2) Hæld i is-forme og frys, og så har du lækre is, som du ikke få dårlig samvittighed af at spise.

Velbekomme 🙂

MichelleKristensen_640x180.jpg

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.