KonkurrenceAfsluttet – Komos festival d. 16. og 17. juni i Kongens Have – VIND billetter og picnickurv lige her!

FOTO: PR

FOTO: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

På Komos festivalen bliver der mulighed for at smage på lidt af hvert, når den sultne festivalmave skal mættes. Madprogrammet byder nemlig på tre forskellige slags madoplevelser i tre forskellige prislejer: gademad, picnickurve og dining-menuer. Billetterne til picnickurve og dining-menuer skal købes i forsalg, mens gademaden kan købes under hele festivalen. På dining-siden finder man kendte køkkener som Palægade, Cicchetti og LaLaLa. At dele af madprogrammet skal købes i forsalg er en enkel og effektiv metode til at undgå madspild, og gør samtidig, at man kan sikre sig mad til tiden. Overskydende gademad doneres til Projekt Hjemløs/Stop spild af mad.

Komos’ musikprogram tæller artister fra både den danske og internationale folk-scene. Det fulde line-up er: Kris Kristofferson, Lisa Ekdahl, Passenger, Flogging Molly, Jacob Dinesen, Jonah Blacksmith, Folkeklubben, Dissing, Dissing, Las & Dissing, Joseph, Matthew And The Atlas, Leif Vollebekk, Seafret, Tall Heights, Smooth Hound Smith, Michael Møller & Foreign Lands, The Grenadines samt The House of Songs feat. Poul Krebs, Troy Campbell, Daniel Lemma og Claudia Scott.

 

Folk, fællesskab og fråder

Som musikken er håndplukket til festivalen, er leverandørerne af maden det også. Der er fokus på lokale råvarer, økologi, bæredygtighed og kvalitet i øjenhøjde. For Komos er en festival, hvor vi skal se hinanden i øjnene og nyde og hylde fællesskabet. Ikke bare når musikken spiller og vi står med hinanden og lytter til koncerterne, men også når maden skal indtages. Derfor er alle spiseområder også fælles under Komos festivalen.

”Madprogrammet på Komos slår et slag for, at god musik hænger sammen med god mad. Derfor har vi nøje udvalgt de madaktører, der skal mætte de sultne festivalgæster. Vi synes, det er vigtigt, at København omsider har fået sin egen folkfestival, ikke mindst fordi det er en festival, der hylder fællesskabet, rummeligheden og at komme hinanden ved på tværs af generationer. Netop disse ingredienser danner jo også grundlag for sammensætningen af vores madprogram. Og at Komos finder sted i Kongens Have er jo fantastisk, da vi med madprogrammet inviterer til at spise i det grønne og sidde bord til bords og på græs”, forklarer Christian Astorp, markedsoperatør hos Kødbyens Mad & Marked.

 

Picnic på kongens grønne græs

Kongens Have har gennem alle tider været et af københavnernes foretrukne udflugtssteder, når madoplevelsen skal foregå under åben himmel. Når vejret arter sig, strømmer gæsterne til den smukke park med picnickurve og tæpper under armen. En populær tradition som Komos festivalen også bakker op om og integrerer i madkonceptet i form af den påhitsomme picnickurv fyldt med lækkerier i tre forskellige udgaver.

Der er tre forskellige picnickurve at vælge imellem; kød, fisk og veggie, der fint fungerer som både frokost og aftenmåltid.  Picnickurve kan købes til minimum 2 personer. I alle kurve er bestik og service inkluderet, mens tæppe eller dug følger med mod betaling af depositum. Picnickurven kan kun købes i forsalg. Pris for picnickurv til 2 personer: 200 kr. (Depositum for kurv 200 kr.).
Kød kurv: to slags skinke, to slags tyndtskåret pølse, rilette lavet på gris med purløg, cornichoner og grov sennep.

Fisk kurv: røget laks, ceviche på kulmule med koriander, forårsløg og ristet sesamfrø. Brandade på torsk og kartoffel.

Grønt kurv: radiser, agurk, blegselleri, små gulerødder, små dadeltomater og fennikel. Alt skæres i passende og mundrette bider.

Brød, aioli, to stk. fast ost og to stk. fyldt chokolade er inkluderet i alle tre picnickurve.

 

Eksklusive dining-menuer: Det klassiske, det italienske og det nordiske i nye klæder
Er man mere til at spise med ved bord, kan der vælges mellem tre eksklusive dining-menuer, som nogle af Københavns bedste restauranter står bag nemlig Palægade, Chichetti og LaLaLa.

Menu 1: Palægade – overdådigt smørrebrød
Hønsesalat med bacon.
Roastbeef med hjemmerørt remoulade .
En snaps lavet på indonesisk lang peber.
Pris kr. 245, –

Menu 2: Cicchetti – italienske lækkerier
8 forskellige antipasti tilpasset sæsonens råvarer i Cicchettis vanlige høje kvalitet. Menuen indeholder bl.a. beder, crostino, polpette, ansjoser, arancino, burrata m.m.
Et glas bobler.
Pris kr. 285,-

Menu 3: LaLaLa -rustikt og fransk
En starter som er en mindre snack fra det franske landkøkken.
Forret – fransk i det grønne.
Hovedret – kød eller fisk med årstidens tilbehør.
Dessert – sommerfrugt og chokolade.
Et glas bobler.
Kr. 325,-

Gademad i særklasse
På festivalpladsen vil der også være et bredt udvalg af let tilgængeligt og lækkert gademad, serveret fra forskellige madboder. Det er ikke nødvendigt at købe billet til gademaden i forsalg.

Præmie

Vi finder 5 vindere der hver modtager 2 billetter til festivalen, samt en picnickurv (til 2 pers.). Præmien afvikles direkte med arrangøren af festivalen.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om bøgerne. Konkurrencen slutter den 16. maj, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder

Konkurrencen leveres i samarbejde med Promote it! og Komos.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.