Er du glad for snaps? Find inspiration til cocktails lige her.

Foto: Scandic Bar Supply

Foto: Scandic Bar Supply

Erik Den Røde:

  • 2 cl. Gin
  • 2 cl. Rød Aalborg
  • 3 cl. Hyldebærsaft
  • 6 cl. Schweppes Ginger Ale
  • Revet ingefær

Fremgangsmåde:

Bland gin, Rød Aalborg og hyldebærsaft i en shaker med isterninger og hæld det i et lowball glas. Herefter toppes med Schweppes Ginger Ale og pyntes med en tynd skive ingefær.

A&T:

  • 3 cl Rød Aalborg
  • Top med Tonic Cucumber Yum Yum
  • 4 cl. Beefeater Gin
  • 1½ cl. Aalborg Jubilæumsakvavit
  • 3 cl. Akacie honning
  • 4 friske hindbær
  • 1 stk. frisk agurk

Fremgangsmåde:

Mos agurk, honning og hindbær med Aalborg Jubilæumsakvavit i en shaker. Tilføj gin og shake godt med is. Si over i et rocks glas, og pynt med en skive agurk og et hindbær.

 

100 years of silver:

  • 3 cl Aalborg akvavit
  • 2 cl Lillet Blanc
  • 1 cl Creme de Cacao
  • 1 cl citronsaft

Fremgangsmåde:

Shake grundigt og strain fint over i cocktailglas. Designet af bartenderen Sune Risum-Urth

Leveret af spiritus ekspert Zander Lauritzen Hansen & Bartender.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1