Kan I huske flygtningen, der blev sparket på TV? Nu har han fået job i Laudrups gamle klub

Først blev Osama sparket for rullende kameraer med sønnen på armen, nu er han blevet ansat i den bedste spanske fodboldrække

Først blev Osama sparket for rullende kameraer med sønnen på armen, nu er han blevet ansat i den bedste spanske fodboldrække

I sidste uge var han centrum for en af de helt store nyheder vedrørende flygtningestrømmen fra Syrien til Europa, da han blev sparket af den ungarske reporter Petra László, mens kameraerne rullede. I denne uge ser tingene meget anderledes ud for Osama Abdul Mohsen.

Osama Abdul Mohsen arbejdede som fodboldtræner, før han måtte flygte fra Syrien. Det kom ledende medlemmer af den spanske fodboldklub Getafe for øre, og de tilbød ham straks et job i klubben, det skriver ThinkSpain.

Nu er Osama og resten af familien blevet indlogeret i en lejlighed tæt på klubbens fodboldakademi. Næste skridt er, at finde ud af, hvilken stilling Osama skal varetage i eller omkring klubben. Derudover vil klubben hjælpe ham med at ansøge om asyl og på sigt lære ham spansk, det skriver AlJazeera.

 

 

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.