Martin Henriksen, DF: Flygtninge skal ikke integreres

Vi skal forsvare dansk kultur og økonomi, mener DF. Og det gøres ifølge Martin Henriksen bedst ved ikke at integrere de flygtninge, som kommer til landet.

Vi skal forsvare dansk kultur og økonomi, mener DF. Og det gøres ifølge Martin Henriksen bedst ved ikke at integrere de flygtninge, som kommer til landet.

Problemerne står nærmest i kø, når vi taler om migranttilstrømningen – integrationen er også en kæmpe udfordring. Der har været 21 integrationsplaner siden 1999, og hvor godt er det lige gået? Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget disse planer har kostet vores samfund gennem årene.

Jeg ville ønske, at de bundnaive og integrationsivrige partier med Socialdemokraterne, Venstre og De Radikale i spidsen snart vågner op og forholder sig til fakta. Fakta er, at kun 15 procent af flygtningene, som har fået tilkendt asyl, er i job efter tre år. Og efter 10 år er tallet ikke blevet meget bedre. Her er 26 procent kommet i job. Det viser tal fra DA.

Giver grænsekontrol overhovedet færre flygtninge? Ekspert giver svaret

De skal ikke arbejde
Og nu har regeringen så indledt trepartsforhandlinger, hvor der blandt andet satses på at sende titusindvis af flygtninge ud på arbejdsmarkedet. Hvornår har vi sidst set en lignende indsats for at få de mange ledige danskere i job? På boligområdet kommer danskerne bagest i køen, og nu vil regeringen også sende dem bagest i jobkøen. Endnu en gang bliver flygtninge prioriteret højere end danskerne.

Senest skrev fagforeningen 3F, at de havde talt med flere danskere, som ikke kunne få job på lageret hos Jysk, selvom de havde mange års lagererfaring, mens Jysk har flygtninge i virksomhedspraktik.

DF mener, at flygtninge ikke skal være en del af arbejdsmarkedet og ikke skal ud og bo i kommunerne. De skal bo i statsdrevne asylcentre, hvor de blandt andet kan få undervisning, indtil de skal sendes hjem. Flygtninge skal ikke gøres til indvandrere. Desværre står DF alene med det synspunkt i Folketinget, men vi arbejder hårdt på at overbevise de andre partier om, at noget må gøres, og at udlændingepolitikken skal strammes, så vi kan forsvare dansk kultur og økonomi og overlevere et trygt og kulturelt styrket Danmark til vores børn og børnebørn.

DF: Vi vil være mestre i flygtningehjælp

De påvirker vores kultur
For det øgede antal flygtninge har også en enorm indvirkning på vores kultur og traditioner. Det er jo ikke kun en økonomisk udfordring. Vi kender alle til eksempler på, hvordan danske traditioner lige så stille bliver tilsidesat. Hvis folk overhovedet skal integreres, så handler det om, at personer, som kommer udefra, skal tilpasse sig vores traditioner og kultur – ikke omvendt. Der skal stadig serveres svinekød i vores institutioner, være juletraditioner i vores skoler og ikke være kønsopdeling i svømmehaller og så videre.

Og til sidst vil jeg gerne pege på et andet vigtigt område. Nemlig indvandreres overrepræsentation i kriminalitetsstatistikkerne. Blandt andet bliver visse ikke-vestlige mænd stadig hyppigere dømt for voldtægt og blufærdighedskrænkelse end danskere. Det skyldes, at der er for store kulturforskelle mellem vestlig kultur og især kulturer fra muslimske lande. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at integrere mænd med et så forkvaklet syn på kvindekønnet og på, hvad der er dit og mit. Vi er ganske enkelt alt for forskellige.

Danmark er danskernes land, og sådan skal det vedblive at være. Vi hjælper gerne folk i nød, men vi vil ikke ødelægge vores eget land i processen. Derfor skal flygtninge ikke integreres – de skal hjem igen.

Lisbet Dahl: »Min glæde over at være dansker er blegnet«

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.