Tag cyklen på job og få bedre sex

Personer som cykler til og fra deres arbejde, har et bedre sexliv end de der ikke gør, viser forskning.

Personer som cykler til og fra deres arbejde, har et bedre sexliv end de der ikke gør, viser forskning.

Det regner. Og blæser også lidt. Du mugger, for du orker ikke at trække i regntøjet og cykle gennem det triste vejr og den tætte trafik for at komme på job. Du overvejer bilen, metroen, bussen eller en taxa. Men stop dig selv. Tager du cyklen, er du nemlig sikret bedre sex i aften, og det må da trøste dig lidt.

Op på cyklen og af med kiloene

En undersøgelse viser, at de personer som cykler til og fra deres arbejde, har et bedre sexliv end de der ikke gør, skriver femalefirst.co.uk.

Undersøgelserne er baseret på research af 2500 cykelister og 100 arbejdsgivere i forbindelse med en: Cykel til arbejde kampagne af Cyclescheme i England, og de viser, at over to tredjedel af de, der cykler til og fra jobbet, er sikre på netop cykelturen forbedre deres sexliv.

Cykling: sådan kommer du i gang – få tips fra eksperten

Kroppen og jobbet vinder
Undersøgelserne viser ikke bare, at en daglig cykeltur giver bedre sex, de viser meget mere. Langt over flertallet af de adspurgte føler, at de er mindre stressede og mere kreative, når de cykler på arbejde i stedet for at tage bilen, og de føler sig også mere i stand til at være nærværende overfor familien, når de har fri.

Mad, der øger din sexlyst – her er 9 sexede spiser. Læs mere på femina.dk

Netop de store fordele ved cykling fokuserer en af ambassadørerne til Cykel til Arbejde kampagnen særligt på, når hun skal fortælle, hvorfor hun er fortaler for at cykle:

-Daglig motion er kendt for at give folk et løft i energien, hvilket resulterer i større produktivitet og fokus – så det giver mening at folk, der vælger at cykle til arbejde, hurtigere stiger op ad karrierestigen, fordi de er mere aktive end resten af arbejdsstyrken, siger atlet Sarah Storey.

Du styrker altså både din indsats på jobbet og i sengen, hvis du cykler til og fra arbejdet og det er da egentlig ikke en slem gulerod, når nu du er tvunget ud og træde i pedalerne i dårligt og koldt vej.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.