4 tips til at skjule dine panderynker

Panderynker kan være rigtigt irriterende, og hvis du prøver at skjule dem med foundation eller pudder, vil du muligvis opleve, at produkterne blot lægger sig i furerne og gør dem endnu tydeligere.

Skønhedsskribenten Liesa Goins har på Prevention.com samlet de bedste og mest effektive måder at skjule rynkerne på. Tjek hvilket af disse fire tips, der passer bedst til dig.

Bruger du den rigtige hudpleje til din alder? Tjek det her

1) Lysreflekterende primer

En primer er et ret fantastisk produkt, da den både sikrer, at din makeup bliver, hvor den skal, og sørger for at fylde de fine linjer i huden ud. En lysreflekterende primer vil desuden kamuflere de fine linjer, fordi den kaster lyset tilbage og skaber en optisk effekt. Læg en flydende foundation over primeren for den optimale effekt.

2) Brug en creme, der fylder ud

Du kan finde flere cremer på markedet, som på den ene side fylder dine fine linjer ud, og på den anden side stimulerer produktionen af collagen i din hud, som er med til at gøre din hud mere elastisk. Gå efter cremer og serummer med peptider, retinol og retinoider, som hjælper dig med at skjule panderynkerne bedst muligt. Det forklarer David Bank, der er dermatolog, til Prevention.com.

Sådan bliver du sommerklar fra top til tå

3) Anlæg pandehår

Hvis du har modet til det, og ansigtsformen der passer, så kan det være en rigtig effektiv løsning at blive klippet, så du får pandehår. Det kan være virkelig smukt og charmerende og skjuler rynkerne fuldstændigt, forklarer Rodney Cutler, der er hårstylist, til Prevention.com.

4) Få en kosmetisk behandling

Noget af det allermest effektive, men også mere drastiske der findes til at fjerne dine rynker, er Botox. Nervegiften lammer dine muskler midlertidigt, og fjerner straks dine rynker. Derudover kan langtidsbehandling resultere i, at dine rynker forsvinder permanent, eftersom rynkerne kommer, når vi bruger musklerne.

Og når du får flere Botoxbehandlinger med nogle måneders mellemrum, så vil dine muskler til sidst kunne slappe så meget af, at der slet ikke er nogen rynker tilbage, også efter at Botoxens virkning er aftaget.

Solcreme er vigtigst for at undgå rynker – læs her, hvilken solcreme du skal bruge

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.