Spis dig til længere og stærkere hår

Er du ked af dine tynde og pistne lokker, eller ønsker du dig at få meget længere hår? Så læs med her:

Tips til mere glansfuldt hår:
Glansløst, fladt og træt hår skyldes ofte, at der er for lav fedtproduktion i og omkring hårsækkene. Det kan betyde, at du står tilbage med klaskende hår, der mangler lidt wow-faktor.

Alt, hvad du behøver for at få det, er blot to kapsler fiskeolie om dagen. Fiskeolien er rig på omega 3-fedtsyrer, der tilfører dit hår en ordentlig omgang fugt, der gør håret lækkert og glansfuldt igen.

Det er ikke kun synet, gulerødder er godt for. Det høje indhold af A-vitamin i gulerødderne holder din hovedbund sund og tilfører hårsækkene fedt. Derved får det nye hår fedt nok, så det er slut med de dårlige hårdage med triste og trætte lokker.

Sådan skjuler du dit trætte ansigt med makeup

Tips til stærkere og tykkere hår:
Skift morgenkaffen ud med en kop grøn te, hvis du drømmer om et stærkere hår. Alle de gode og sunde antioxidanter, du finder i grøn te, styrker håret indefra og gør det sværere at knække. Det er desuden ligegyldigt, hvilken grøn te du drikker – så længe den er grøn, kan du vælge præcis den smag, du bedst kan lide.

Afhjælp skadet og usundt hår med en håndfuld blåbær, når den lille sult banker på. Dit hår vil takke dig senere, da de mange antioxidanter i blåbær gør håret mærkbart stærkere efter bare et par uger.

Sådan finder du en frisure, der passer til din ansigtsform

Tips til længere hår:
Et smukt hår starter indefra, og Imedeens ”Hair & Nail” vil gerne hjælpe dig med at bevare en god balance indefra og ud. Næringsstofferne i kosttilskuddet holder håret sundt og giver det optimale muligheder for at gro sig langt og flot.

Det smaragdfarvede tepulver matcha hjælper ikke bare hårvæksten, det gør også håret tykkere og sundere. Er du på jagt efter en kur, der booster væksten af håret mere end normalt, kan du blande matcha tepulver med kokos- eller shealotion og smøre den i håret, ligesom du ville gøre det med en almindelig hårkur – så har du dig en superkur, der forhåbentlig øger væksten.

8 festkjoler der klæder kurvede kvinder. Se galleriet her

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.