Disse ting ødelægger dit sexliv

Gemmer din mand breve fra tidligere kærester i en lille boks et sted i jeres hjem, og har du først lige fundet ud af det, så er du ikke helt sippet og unormal, hvis du har lidt svært ved at slå det ud af hovedet og egentlig ikke har ret meget lyst til den sex, han nu lægger op til.

Gemte minder fra tidligere forhold er nemlig en af de ting, der kan være med til at dæmpe sexlivet, skriver womansday.com.

Taler din mand meget om sin ekskæreste? Se, hvad du skal gøre, og hvordan du løser andre parproblemer, på Q.dk

Er det din mands gamle breve, så kan de skabe usikkerhed i dig, så din sexlyst daler. Er det modsat dine egne gamle breve, så skal du altså også være opmærksom på, at det kan være hæmmende for din sexlyst, forklarer Feng Shui ekspert Salvator Manzi:

– En evig påmindelse om din eks er som at stramme en løkke om dine fingre, så du ikke glemmer noget.

Du vil altså, uanset hvor meget du er videre og ovre ham, få evige påmindelser om hans tilstedeværelse, hvis objekter, der minder om ham, er i det hjem og ved den seng, du nu deler med en anden.

Tag i stedet boksen med brevene og efterlad dem på loftet hos dine forældre, hvis du ikke vil smide dem ud.

Er jeres sexliv gået lidt i stå? Q.dk giver gode råd til, hvordan I kan finde hinanden igen

Usexet med legetøj der forsvinder
Når I har fået ryddet brevene af vejen, så sørg samtidig for at de hjælpemidler, I bruger til sex, ikke er gemt af vejen.

Det er nemlig også lidt af en sex-dræber, når I midt i hyggen, skal ud af sengen, ned i skuffen med slips, hive det hele op og gennemrode alt for at finde præcis den ting, I mangler for at få jeres sex til at blive rigtig god.

Kan du ikke få dig selv til at besøge en sexbutik, så giver q.dk dig råd til, hvilke ting du har i hjemmet, du kan bruge

Alle de ting, I bruger under sex som kondomer, vibrator, smørelse og andet, skal placeres et sted, hvor det er nemt at række ud efter. Men det skal samtidig ikke ligge fremme så børn og gæster falder over det.

Det er en balance, forklarer indehaverne af butikken Devine Toys, der handler med sager, som hjælper sexlivet på vej:

– En skoæske, plasticboks eller et net kan ikke holde sexlegetøjet rent, gemt og sikker fra at fremmed finder det, siger Nina Helms.

Hun forslår, at I har det i en lille aflåst boks under sengen eller tæt ved, og sørger for at have nøgle eller kode klar.

Så skal I ikke være angste for at andre finder jeres lille lager, og I skal heller ikke lede efter de gemte sager midt i agten.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.