Derfor skal du ALDRIG fake en orgasme

Har du nogensinde faket en orgasme?
Forleden blev jeg spurgt, om en mand kan mærke, når en kvinder faker en orgasme. Jeg tror helt ærligt ikke, der er noget entydigt svar.

Nogle mænd fornemmer, når kvinden faker, men ikke alle. Det er relativt let at lade som om som kvinde. Der kommer ikke noget ”bevis” ved kvindens klimaks, som der gør ved mandens i form af sædafgang.

Bare lav stønnelyde og et fortrukket ansigtsudtryk, så har du en orgasme – tilsyneladende.

Se, hvad der sker, når du ikke har sex, på femina.dk

Jeg har mødt kvinder, der har ladet, som om de kom, igennem årtier, uden at deres mand har sat spørgsmålstegn ved noget.

Det betyder dog strengt taget ikke, at han ikke fornemmer eller ved det – bare at han ikke påtaler fænomenet. Mænd, der mistænker deres sexpartner for at fake, vil ofte undlade at konfrontere hende med det.

Af præcis samme grund, som får en del kvinder til at fake: Det er for uoverskueligt at tale om. Man ved ikke, hvad man skal gøre ved det. Man vil ikke såre den anden.

Disse 5 ting giver dig mere sexlyst i aften – femina.dk

Sådan påvirker en orgasme kvinder
Kommer det til det rent fysiske, så er det jo sådan, at der er flere slags orgasmer, og de mest gængse af dem producerer sammentrækninger i vagina.

Hvis din mand er i intim kontakt med dig, når det sker, skulle han altså kunne mærke en pulsering på sin egen krop.

Sagen er dog nok den, at man skal være ret fintfølende for at skelne den ene form for bevægelse fra den anden: Typisk vil der jo finde friktion og kropsbevægelser sted samtidig, når vi når til det sted i akten.

4 ting, du ikke vidste om hans penis – se dem på femina.dk

Grundlæggende ville jeg som mand nok lægge mere vægt på, hvordan den påståede orgasme påvirkede min kvinde EFTER sex. For en virkelig god orgasme efterlader oftest en kvinde mild og blød og åben.

Det er vel egentlig det, der er det fine ved det seksuelle møde – ikke bare udløsningen i sig selv. Den fornemmelse kan kvinder, som faker, med andre ord let gå glip af.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.