Undersøgelse afslører: Så lang tid varer sex i gennemsnit

Hvor længe varer sex?

Hvor længe varer sex?

Glem den triste hverdag, og udfordr din partner i Bedroom Battle – et hedt spil, hvor I vinder erotiske udfordringer og belønninger!


Kender du det, når man slet ikke når at komme i gang, før det hele er slut? Eller har du prøvet at træde ud af sengen med rodet hår og troet, der er gået fem minutter, men så er der gået en time? Hvor længe varer gennemsnitlig sex egentlig?

Det spørgsmål svarer psykologen Brendan Zietsch på i en artikel på The Conversation. Han har nemlig gransket forskellige undersøgelser for at finde ud af, hvor lang tid et gennemsnitligt samleje varer, og hvor stor forskellen på det korteste og længste knald er.

Får du nok? Så mange danskere er utilfredse med deres sexliv

Det gennemsnitlige samleje varer 5,4 minutter. Går man i detaljer, kan man se, at I den ene ende af skalaen varer det korteste samleje 33 sekunder, hvorimod det længste varer 44 minutter.

Brendan Zietschs svar bygger på en undersøgelse foretaget blandt 500 par fra hele verden, der blev bedt om at starte et stopur ved penetrering og stoppe uret lige efter udløsning.

Det gjorde de over en periode på fire uger, og efter fire uger kunne forskerne konstatere, at et gennemsnitligt samleje varede 5,4 minutter.

2.544 kvinder blev spurgt om, hvilken krop deres sexpartner skulle have – svaret var overraskende

Kondomer hjælper ikke, og jo ældre des kortere
Ud over længden på et samleje kunne man i undersøgelsen også se, at kondomer ikke hjalp manden til at holde længere. Og omskåret eller ej havde heller ingen betydning.

Derudover fandt forskerne også ud af, at ældre mænd ikke holder så længe som yngre.

3 sexmyter der ødelægger dit parforhold

Og så fik Tyrkiet den korteste gennemsnitlige tid, da et samleje i gennemsnit varer 3,7 minut.

Men det vigtigste at tage med fra studiet er, forklarer Brendan Zietsch, at der ikke findes nogen “normal” længde på et samleje.

7 tidspunkter du ikke må snyde dig selv for lidt sex


Glem den triste hverdag, og udfordr din partner i Bedroom Battle – et hedt spil, hvor I vinder erotiske udfordringer og belønninger!

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.