Denne lille fejl i badet kan give dig skæl

Hvilken conditioner bruger du i badet?

Hvilken conditioner bruger du i badet?

Kæmper du med skæl? Så kan det være, at det er en lille fejl, der forhindrer dig i at komme det til livs.

Og du har sikkert brugt en lille formue på Head & Shoulders eller andet antiskæl-shampoo i kampen for at komme det til livs. Men er du stadig ikke sluppet af med det, eller vender det tilbage?

Test: Her er den bedste håndcreme

Der er gode chancer for, at det er din conditioner, der ødelægger din kamp. Det skriver Women’s Health på baggrund af en undersøgelse.

For selv om du bruger en shampoo mod skæl, så kan dens effekt hurtigt udlignes af en conditioner eller balsam, der ikke er beregnet til samme formål.

Test af barberskrabere: Disse er mest effektive og skånsomme

Faktisk kan en balsam, der ikke er beregnet til at bekæmpe skæl, skylle op til 50 procent af de aktive stoffer i shampooen væk. Og så er man jo næsten lige vidt. Så derfor er det nødvendigt også at kigge på balsam og conditioner, hvis man lider af og vil undgå skæl.

5 fejl, alle laver i badet

Kom trist vinterhår til livs

Kom det flyvske hår til livs: Når håret bliver elektrisk i kulden, er det en god idé at anvende hårprodukter, der er fugtgivende. En energizing-shampoo eller -balsam beskytter håret og skaber aktivitet i hårsækkene.

Spis sundt: Det er vigtigt at spise en sund kost med masser af fuldkorn og vitaminer. For at bevare et stærkt hår bør kosten især indeholde A-, C-, og E-vitamin, som kan indtages gennem citrusfrugter og bær.

Boost håret med vitaminer: Vitaminer er med til at vedligeholde et sundt hår. For at sikre at det er de rette vitaminer, som indtages, kan man med fordel indtage hårtabletter indeholdende zink, hvis ingredienser går ind og aktiverer hårsækkene.

Kilde: Karl Kristian Bergman Jensen, New Nordic

Her er en vigtig besked til dig, der tisser i badet

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.