Begår du nogen af disse 6 skønhedsfejl?

  1. Du bruger parfume det forkerte sted

Du gør det sikkert tit, og på film gør kvinderne det konstant. Gnider deres nysprøjtede parfume ud mellem håndleddene. Men det er altså absolut no-go, siger Wendi Berger fra Pour le Monde Parfums til Prevention.com.

Det ødelægger de duftnoter, som fik dig til at købe parfumen, og duften forsvinder hurtigere. I stedet skal du for eksempel sprøjte parfumen bag ørene, på håndleddene eller i håret, men endelig uden at tvære den ud, lad den tørre ind af sig selv, så er der garanti for, at du dufter godt næsten hele dagen.

Sådan bliver du sommerklar fra top til tå

  1. Du bruger eyeliner omkring hele øjet

Når du bruger eyeliner omkring hele øjet, kan det virke meget dramatisk og få dine øjne til at syne smallere, forklarer Petra Strand fra Pixi Beauty. Brug i stedet en øjenmakeup i lys grå, brun eller midnatsblå og ton farven ud, så den synes helt blød.

  1. Du kommer balsam i hele håret

Når du kommer balsam i dit hår, så skal du kun komme den i spidserne. Lad være med at komme den i hovedbunden eller i den øverste del af håret. Det vil tynge dit hår. Håret ved hårrødderne er sundt, og kan ikke absorbere balsam. Balsam er primært lavet til slidt eller ødelagt hår.

Disse 3 makeupfejl gør dig ældre at se på

  1. Du er for træt til at fjerne makeup før sengetid

Efter en lang dag har din hud suget masser af skidt og olie til sig, hvis du samtidig undlader at fjerne din makeup om aftenen, lukker dine porer til, og det kan give dig bumser. Så sørg altid for lige at fjerne din makeup, inden du går i seng. Du vil få en lang friskere og mere sund hud af det. Og det tager kun fem minutter …

  1. Du tørrer håret med håndklædet

Ja det lyder måske mærkeligt, for hvad skal man ellers gøre? Men tricket er egentlig meget enkelt. I stedet for at tørre håndklædet frem og tilbage i håret, skal du pakke håret ind i håndklædet, på samme måde som frisøren gør, eller bare presse vandet ud af håret med håndklædet. Hvis du tørrer håndklædet frem og tilbage i håret, risikerer du at udtørre og slide på håret, og har du farvet hår, vil farven hurtigere forsvinde.

Bruger du den rigtige hudpleje til din alder? Få svaret på IN.dk

  1. Du trykker bumser ud

Det kan være svært at modstå, men lad være. Når du trykker en bums ud, kan infektionen sprede sig under huden, og det vil efterlade ar. Brug i stedet en creme, der hjælper bumsen til at udtørre og forsvinde af sig selv.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.