Er din hud ældre end dig? Se 5 år yngre ud med disse simple råd

Råber din krop efter at se yngre ud? Hvis selv de mindste forandringer på kroppen får dig til at føle, at alderen arbejder imod dit udseende, og du er faretruende tæt på at blive sat i bås med “seniorerne”, så er der hjælp at hente.

Forbliv evigt ung med disse lifehacks, der gør dig fem år yngre på ingen tid. Det går jo ikke, at du føler dig gammel.

Læs også på MY DAILY SPACE: Intimbarbering: En komplet guide til at barbere dine intime dele

#1: Læg hårfarven fra dig!

Overlad hårekstremerne til Lady Gaga — lad de skrigende hårfarver, det overvurderede hårpynt og det falske hår forblive i skuffen.

Ifølge den nweyorker-frisør Louis Licari vil en hårfarve i forkerte toner give et unaturligt look. Han tilføjer:

— Hvis du highlighter dit blonde hår for meget, taber du dine gyldne toner, som holder håret smukt og ungdommeligt.

#2: Lys op med concealer, der giver et optisk ansigtsløft

Hvorfor stoppe ved rande under øjnene? Dup concealer i de inderste og yderste kroge af øjnene, ydersiden af næseborene, på begge sider af læberne og øverst på din barm! ALT bliver pludseligt markeret og løftet op. Makeupartist Mally Rocal siger:

— Folk vil begynde at spørge, hvem din kirurg er!

Læs også på MY DAILY SPACE: 10 uundværlige beautyprodukter, der har ændret mit liv

#3: Opfrisk din hængerøv med et par stramme bukser med stræk

Dine smilehuller er ikke de eneste, som rammes af tyngdekraften, når du bliver ældre — din bagdel har også tendens til at blive mindre fyldig og slatten. Giv den et løft uden kirurgi, men bare ved simpel brug af beklædning!

Susie Crippen fra J Brand anbefaler, at du skal tjekke mærket på bukserne, hver gang du køber et par nye:

— Vær sikker på, at bukserne har mindst to procent stræk. Bukser med mere en 98 procent bomuld vil udvide sig, så snart du tager dem på, og de giver ingen støtte til din bagdel, siger hun.

Tommelfingerregel: Husk de to procent!

Læs også på MY DAILY SPACE: Efterårets trend: Style dit outfit med sokker

#4: Skinnende glans til håret: Let it shine!

Mange år med føntørring og hårprodukter slider på vores hår, og gør det tørt og kruset. Gendan den sunde glans med balsam, hårkur og -olie, og få de gyldne lokker tilbage. Brug en skinnende serum, som frisker dit hår op, eller tag eventuelt til firsøren og få lavet en keratinbehandling eller andet, der giver masser af sund og “ung” glans til håret.

#5: Find den perfekte bh

Det bedste råd: Få hjælp fra en professionel! Du skal ikke hænge dig i tal og bogstaver, men fokuser mere på, at finde den bh, som støtter bedst op om din barm.

— En god bh løfter brystet og giver dig en længere, slankere talje, som giver dig et yngre look, siger den New York-baserede stylist Annabel Tollman.

#6: Forfalsk et øjenlågsløft

Hængende øjenlåg? De kommer desværre snigende ind fra siden. Du kan dog nemt rette op på det. Makeupartist Paula Dorf anbefaler en kunstig dybde, der fremhæver globelinjen. Det er let at skabe med en lys og en mørk øjenskygge.

Du skal lægge en lys skygge nederst på øjnelåget (tæt på vipperne) og en dybere og mørkere skygge over den lyse i globelinjen, som er der, hvor dit øje folder.

— Jo lysere, skyggen er omkring låget, jo mere synlig bliver øjet, mens den mørkere skygge gør, at den puffede topdel falder mere tilbage, siger Dorf.

Dit resultat? Et bredere øje med et mere ungdommeligt look.

#7: Løft kinderne med makeup

Huden synker stik sydpå med alderen. Plastikkirug Gabriel Chiu fra Beverly Hills fortæller, at han oplever, at kvinders ellers runde og faste kinder efterhånden bliver mere slatne. Du behøver dog ikke filler for at få effekten af højere kindben og fastere kinder.

Prøv en lys, pink blush, som lyser dine kindben op og løfter dine øjne. Læg eventuelt også en highlighter øverst på kindbenet og derefter en mørkere farve under, som gør dit ansigt smallere.

Læs de tre sidste råd på MY DAILY SPACE.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.