10 ting, som du aldrig skal sige undskyld for

Man skal omfavne sine fejl, behov og personlighed. Det er ikke noget, man skal undskylde for. Og forskning viser faktisk, at hvis vi lærer at omfavne os selv, kan det medvirke til et lykkeligere liv.

Nedenstående ting er noget, som vi alle skal blive bedre til, og som absolut ikke fortjener en undskyldning.

Læs også på MY DAILY SPACE: Sandt eller falsk – 6 myter om danskvand

Beskytte andre

Du skal aldrig sige undskyld for at beskytte dig selv, og dem du holder af. At kunne stå op for dig selv og for andre er noget af det største, du kan gøre.

At træffe de valg, hvor du har dig selv med

På et tidspunkt eller to har vi nok alle truffet en beslutning kun for at gøre andre glade, og hvor vi egentlig ikke havde os selv 100 procent med. Men sagen er den, du kun skal træffe de beslutninger, hvor du har dig selv med. Det er  vigtigt.

Læs også på MY DAILY SPACE: Derfor er søvn så vigtig for dig

Have en unik personlighed

Du skal aldrig sige undskyld for din helt egen, unikke og fantastiske personlighed. Aldrig! Længere er den simpelthen ikke.

Droppe negative bekendtskaber

Det er helt okay at droppe negative bekendtskaber. Det kan være så udmattende og anstrengende at have nogen i sit liv, som man egentlig slet ikke orker.

Læs også på MY DAILY SPACE: Sådan kan sociale medier ødelægge dit selvværd

Sige din mening

At sige sin mening skal man aldrig sige undskyld for. Men det er vigtigt, at du ikke sårer andres følelser. Så medmindre du bliver spurgt direkte, eller hvis du ikke har noget godt at sige, så behøves man altså ikke altid åbne munden.

Nyde dit fantastiske spejlbillede

Du er perfekt, som du er! Og du skal nyde dit spejlbillede.

Leve dit liv på din måde

Der er så meget andre mennesker ikke forstår. Og som folk sætter spørgsmålstegn ved. Men bare fordi de ikke forstår den måde, som du lever dit liv på, skal du altså ikke sige undskyld! Hashtag fact.

Elske den, du elsker

Her kommer vi til et meget følsomt emne, men som vi alle nok kan relatere til på den ene eller den anden måde. Ingen – og vi gentager – ingen skal bestemme, hvem du elsker. Og det gælder altså, uanset hvem du elsker.

At være følsom

Nogle mennesker er ekstra følsomme eller generelt bare sensitive, og det er altså helt i orden. Ingen skal nogensinde sige undskyld for, hvad de føler, og hvornår de gør det.

At gøre, hvad du har lyst til

Har du lyst til at spise det ekstra stykke kage? Eller har du længe gået og drømt om en tatovering? Så gør det. Du bestemmer, og du skal leve dit liv, som du har lyst til.

Kilde: Huffington Post

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.