Guide: Se frisk og smuk ud uden makeup

Det er morgen, og du er stået alt for sent op. Makeuppen bliver hurtigt fravalgt, da morgenhåret og tøj på kroppen er en førsteprioritet.

Efter en hård cykelspurt er du endelig kommet frem, da den første, du møder, nervøst kigger på dig: “Hold da op. Er du syg?” Det sker ofte, og det er ikke sjovt at blive forvekslet med Quasimodo.

Her er en række tips til, hvordan du kan fremme din naturlige skønhed og se lidt mere frisk ud.

Læs også på MY DAILY SPACE: Derfor er det vigtigt at rense din hud

1. Farv, farv, farv

For at fremhæve øjnene kan en omgang farve på bryn og vipper være med til at markere dit ansigt. Du kan enten få dem farvet hos en frisør, eller du kan gøre det hjemme med en bryn- og vippefarve.

Vær dog opmærksom på, at det kræver en rolig hård at gøre det selv, og at farven også virker på huden, selv om det da også kan være pænt med to store prikker på øjenlåget.

2. Rens din hud

Det er vigtigt, at du renser din hud hver morgen og aften for at undgå urenheder. I løbet af dagen bliver din hud udsat for makeup og forurening, der stopper porerne. Lad derfor din hud få hvile om natten.

3. Drik vand – og en masse af det

Skønhed kommer indefra, og det er ingen hemmelighed, at vand er og bliver godt for dig. Vand er vigtigt for dine hudceller, så du kan holde din hud fugtig og blød. Vand gør desuden også, at dine muskler bliver holdt faste, da muskler primært består af vand.

4. Creme til fjæset

Der findes ikke noget bedre end et langt, varmt bad efterfulgt af en god creme på den rene hud. Mange ansigtscremer går ind og holder huden sund og frisk, og hvis den har en opstrammende effekt, mindsker den aldringstegn – win-win til at blive naturlig smuk!

5. Undgå det hævede morgenfjæs

Der er mange mænd, der tror, at morgengrim bare er et udtryk, kvinder har fundet på, men det passer ikke. Mange er hævede i ansigtet om morgenen. For at komme problemet til livs, skal du rense din hud. Hvis du ikke renser din hud godt nok, kan snavset gøre dit ansigt hævet.

Et trick for at fjerne hævelserne er at massere din hud ved tindingen, bag kæben og ved ørerne, så væsken fra ansigtet kan føres tilbage til lymfekirtlerne.

Læs yderligere fem tips her.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.