Hvorfor have en TV-pakke, når man kan streame?

Tænk, hvis man kunne se alle de programmer, film og serier, der fandtes, lige når man havde lyst. Tænk, hvis det var muligt at se serier, som endnu ikke eller nogensinde vil se dagens lys på dansk TV, eller se film som man ikke nåede i biografen, og som sikkert først bliver vist som dansk TV Premiere om et år. Den skarpe læser ville komme med kommentaren: ”Jamen det kan man da allerede”, og ja, det kan man. Med streaming går du aldrig glip af noget. Så måske er det på tide at overveje, om dit TV-forbrug helt eller delvist kan flyttes over på en streamingtjeneste. Der er penge at spare.

Få samme fornøjelse billigere med streaming

En TV-pakke, som vi kender den, har et fast udvalg af TV-kanaler. Ofte er der mellem 17 og 70 forskellige kanaler, i små, mellem og store TV-pakker, og ofte er det kun en lille del af alle kanalerne, man bruger.

Den månedlige betaling på TV-pakker ligger omkring 189-749 kroner om måneden alt efter, hvem der udbyder dine TV-kanaler, og hvor mange kanaler du har. For de 189 kroner vil du kunne have flere forskellige streamingabonnementer, og det vil være nærmest umuligt at bruge så meget som 749 kroner på streaming – selvom du får tilsvarende indhold og mere til i langt de fleste tilfælde. Forskellen er bare, at du selv bestemmer, hvornår du vil se programmerne.

Lejeboliger kan være TV-pakke forpligtet

… og hvis det er tilfældet, er TV-pakken en obligatorisk del af de faste månedlige udgifter, uanset om streaming står på ønskelisten eller ej. Som lovgivningen er nu, kan man ikke opsige et sådan abonnement, men det betyder ikke, at du ikke kan skære det ind til benet og spare penge.

Med et hurtigt pristjek på en sammenligningsside som Boligportal.dk, kan du finde ud af, hvordan du slipper billigst om ved at have den obligatoriske TV-pakke. Brug dit postnummer, og få TV-udbyderens priser oplyst i en overskuelig oversigt. Ofte vil du kunne spare penge, som vil give dig plads i økonomien til et streamingabonnement, der typisk koster omkring 90 kroner om måneden.

På sider som Boligportal.dk bliver alle aktuelle tilbud og pakkeløsninger fra TV-udbyderne oplyst. TV-udbyderne er også blevet klogere, og mange tilbyder en streamingtjeneste med i prisen for TV-pakken. På den måde kan du som boliglejer både få din TV-pakke og et streamingabonnement til en fornuftig pris.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.