Test af powerbanks: Tag ekstra strøm med i tasken

Tag en powerbank med – så undgår du, at mobilen går død.

Tag en powerbank med – så undgår du, at mobilen går død.

Det er surt at løbe tør for strøm på mobilen, når du er på festival, ved stranden eller andre steder, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden. Det skal du dog ikke bekymre dig om, hvis du har en powerbank med.

En powerbank er sådan set bare et bærbart batteri, som du kan sætte din mobil, tablet eller anden gadget i for at give dem mere strøm. Når al strømmen i batteriet er tappet, skal powerbanken i stikkontakten.

Hvor meget strøm en powerbank kan rumme, er forskelligt. Nogle har til en enkelt opladning af mobilen, mens andre giver strøm nok til at holde telefonen kørende en hel festival.

Test af smartphones: Samsung sætter ny standard

Og vinderen er …
GObat 6000 giver dig alt, hvad du skal bruge for at klare såvel en vild festival som en våd kanotur uden at løbe tør for strøm på mobilen. Den er bygget til at overleve stort set alt og har godt med strøm. Derfor løber den med sejren.

Du får dog mest strøm for pengene i Asus’ powerbank, som har rigelig kapacitet til at holde både din mobil og tablet forsynet med strøm i mange dage. Den snupper derfor prisen som bedste køb.

Derfor er nogle smartphones så dyre

3 ting, du skal vide

Dette er alt, du skal vide, for at få glæde af en powerbank:

  • Strøm: Kapaciteten måles i mAh. De fleste smartphones kræver 2.000-3.000 mAh for en fuld opladning.
  • Tilslutning: Mobilen sættes i usb-indgangen med opladerkablet.
  • Opladning: Powerbanken oplades med en almindelig mobiloplader. Det kan tage flere timer, afhængigt af batterikapacitet.

Klik for større tekst.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1