Dette billede får hele verden til at klø sig i håret: Hvis ben er hvis?

Kan du se, hvis ben der er hvis?

Kan du se, hvis ben der er hvis?

Kig godt på billedet forneden. Kan du se, hvis ben er hvis? Hvor ender han, og hvor begynder hun? Jo mere du kigger på det, jo mere forvirret bliver du sikkert.

ben-billede2

Kan du se dyret, der gemmer sig i træet?

Billedet er ikke nyt, men det har fået ekstra opmærksomhed henover den seneste uge, da det blev delt på det sociale medie Reddit af brugeren Blood Reaper med titlen “This hurts my brain (Det her får min hjerne til at gøre ondt, red.)”.

Og det er ikke svært at se, hvorfor det får hjernen til at værke. For det er nærmest umuligt at gennemskue, hvordan billedet hænger sammen. Og selv efter at have stirret intenst på billedet 10 minutter er man ikke kommet tættere på et svar.

Halvdelen af os kan ikke se, hvad denne silhuet forestiller – kan du?

Heldigvis har en anden bruger på reddit, nemom, hjulpet os lidt på vej ved at dele en mulig forklaring på billedproblematikken:

8Xdgegj-xlarge_trans++NE839hEJA37f0f6ZmXi9ZByS1DQrn_Wl7Sp7sNOKUT0

En anden bruger uddyber efterfølgende forklaringen:

– Fyren, der kigger væk, har faktisk tofarvede shorts på, hvide og mørkeblå (sorte? mørkegrønne?). Den hvide del (af hans shorts, red.) passer perfekt med pigens ben og får det til at ligne, at hun har hvide bukser bukser, men i virkeligheden kan du slet ikke se noget af hendes beklædning på det nederste af benene, skriver Musicmonk84 på reddit.

Optisk illusion snyder alle: Kan du se, hvilken farve hjerterne i VIRKELIGHEDEN har?

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.