Tænker du kreativt? 92 procent dumper denne test

Reglerne er simple: Svar hurtigt på, hvad du ser og gør det højt. Tænk ikke for meget over svarene og undlad at snyd.

Læs mere om testen længere nedde

Testen stammer oprindeligt fra Brigth Side, men vi har på Søndagsavisen oversat den til dansk. Ifølge Brigth Side har testen evnen til at afsløre, om du er en af de kun 8 procent, der tænker innovativt og kreativt. Eller om du er ligesom os andre 92 procent, der bare tænker helt normalt.

Skaberne siger, at det er vores evne til at associere er forbundet til den type tankegang, vi har. Når vi har begrænset tid til at svare, så dannes svarene i vores underbevidsthed og derfor afslører vi hurtigt meget om os selv i sådanne tests. Og hvis man valgte New York, er man altså ikke særlig kreativ eller innovativ.

Tror du på denne test?

Kan du løse dette blomster-hovedbrud?

Kan du se, hvad der gemmer sig på bilsædet?

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.