Bubber om sex, fejl og berøringsangst: »Vi skal ikke være så politisk korrekte«

Bubber mener, at vi skal turde stille de svære spørgsmål til hinanden.

Bubber mener, at vi skal turde stille de svære spørgsmål til hinanden.

Niels Christian Meyer, bedre kendt som Bubber, har været vært på alt fra børne-tv til programmer om grænsesøgende mennesker.

Nu er han aktuel med programmet ‘Blind tillid med Bubber’ på Kanal 5, hvor han tilbringer to døgn med kendte interviewofre og spørger dem om alt – eksempelvis spørger han Don Ø, om han stadig har sex med sin kone.

Bubber viger selv udenom, når han bliver spurgt om, hvad han tjener, for det snakker man ikke om i Danmark, og han hader, når journalister ringer og spørger ham, om han er til pasta eller sushi, for det siger ikke noget om ham.

Søndagsavisen har mødt 53-årige Bubber til en snak om sex, akavede spørgsmål og egoisme.

Anna Thygesen: »Jeg skammer mig ikke over, at mine forældre begik selvmord«

Patriarken
I 2012 kunne man læse i din biografi, at din kone, ‘Ibsen’, i en periode var flyttet fra dig og krævede, at du gik til psykolog, hvis I skulle finde sammen igen, fordi du var egoistisk.

»Det er rigtigt, at vi var fra hinanden, da børnene var blevet store, og hun ikke længere skulle smøre madpakke til dem. Det fik hende til at stille spørgsmål ved, om hun fortsat gad at være sammen med sådan en patriark, der kom hjem, når det passede ham, der holdt ferie, når det passede ham, og som ville have, at familien skulle sejle i fem uger, hvis han ville sejle i fem uger.«

Fejl og fortrydelser
Er der noget, du gerne ville gøre om?

»Jeg ville da gerne have været den sødeste og den blødeste, for egoisme er ikke en rar ting, men den har gjort, at jeg har kunnet komme igennem med rigtig meget. Jeg er ked af, at jeg er gået glip af krybbespil og fødselsdage i familien, men jeg har prioriteret anderledes. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville gøre det om. Det var det her liv, jeg ville have. Intet kunne stoppe mig, og hvad var der ellers blevet af mig? Men jeg har lært af mine fejl og lader være med at gøre det igen.«

Geo om kræft og skilsmisse: Mit liv er ændret for altid

Hvad med Niels Christian?
Du er blevet kaldt Bubber, siden du var baby, men har du aldrig haft lyst til bare at være Niels Christian Meyer?

»Da jeg var 16 år og stod med bumser i hovedet, gad jeg godt at blive kaldt noget andet end Bubber. Men da jeg begyndte at optræde på skærmen, blev Bubber et brand. Der er mange, der har haft travlt med mit navn, men hvad med Huxi eller Remee? Når folk kalder mig andet end Bubber, er det, fordi de vil vise, at de kender mig rigtig godt, men hvis de kendte mig rigtig godt, ville de vide, at jeg bare hedder Bubber.«

Berøringsangst og konfliktskyhed
Synes du, at danskerne er for dårlige til at stille hinanden nærgående spørgsmål?

»Jeg tror, at vi lider af en misforstået berøringsangst, fordi vi er bange for selv at komme til skade. Jeg er også konfliktsky, men jeg spørger, fordi jeg ikke kan lade være. Samtalen er det eneste, vi har med hinanden, og derfor er det vigtigt, at vi udnytter den og ikke er så politisk korrekte, at vi ikke tør spørge hinanden om andet end overfladisk pis som: ‘Er du til sushi eller kød?’

Mille Dinesen: Min angst lever stadig i mig

Offentligt privatliv
Er det ikke grænseoverskridende for din børn, når historier om jeres privatliv deles med resten af Danmark?

»Det er altid svært, når noget bliver personligt. Jeg hadede det, da jeg var på forsiden af avisen, da jeg var blevet fyret, men det var jo rigtigt, hvad der stod. Jeg er ked af, at mine børn har skullet igennem det, men alle oplever jo bump på vejen.«

Sex med Bubber
Kalder din kone dig også Bubber i sengen?

»Hun siger ‘åh, skatter’, eller er det ‘åh, Bubber’? Nej, hun siger: ‘Hold kæft, hvor er du stor’,« siger han og griner.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.