Guide: Forskellige typer underholdning til arrangementet

Foto: PR

Foto: PR

Nogle arrangementer kræver lidt ekstra. Det kan være en rund fødselsdag, et bryllup, en firmafrokost eller noget helt andet. Et særligt arrangement kræver naturligvis også noget ekstra i forhold til underholdningen. Derfor kigger vi i denne guide nærmere på, hvordan du får booket den ideelle underholdning til det næste arrangement, hvad end det er musik booking, stand-up eller noget helt tredje, du søger.

Musik kan pifte alle arrangementer op

Musik er som udgangspunkt et godt valg til de fleste arrangementer, men der kan være stor forskel på, hvilken slags musik der er ideel i forhold til typen af arrangement. Står du overfor at arrangere et bryllup, kan du med fordel vælge noget musik, der matcher parrets yndlingsgenre. Hvis det eksempelvis viser sig at være for dyrt at få den originale kunstner ud til arrangementet, findes der også cover-bands til langt de fleste store kunstnere. Det er i mange tilfælde et godt alternativ til den originale kunstner.

Med en professionel kunstner eller band er du også sikret professionalisme og erfaring, og det er helt centralt i forhold til en god performance. Hvis du før har prøvet at leje et band eller en kunstner til et arrangement, men det er gået helt skævt, så frygt ej, hvis du eksempelvis booker gennem et bookingselskab. De er nemlig professionelle inden for deres erhverv, og de sikrer, at koncerten ikke mislykkes.

Der er ikke noget, der løfter stemningen som et godt grin

En af de helt store fordele ved at booke en komiker til dit arrangement er, at gæsterne er garanteret gode grin – og der er ganske enkelt ikke noget, der løfter stemningen som et godt grin. I Danmark findes der mange forskellige bookingselskaber, som tilbyder stand-up til forskellige events – både private og erhvervsarrangementer.

Hvis budgettet eksempelvis er ubegrænset, kan du uden tvivl få nogle af landets største komikere ud til arrangementet. Faktisk er det kun budgettet, der sætter grænserne, da de fleste former for underholdning kan lade sig gøre, hvis bare budgettet er til det. Derfor er det altså først og fremmest budgettet, der skal afstemme. For den resterende del med booking kan let løses gennem et bookingselskab, som ordner det hele for dig, uden du behøver røre en finger.

De knapt så populære typer af underholdning

Til private og erhvervsrelaterede arrangementer er det som udgangspunkt musik eller komik, der er blandt danskernes foretrukne. Men det betyder ikke, at der ikke findes andre lige så interessante alternativer. Har du eksempelvis nogensinde hørt om party-bands? Flere bookingselskaber tilbyder denne type bands, der efter sigende skulle være garant for et brag af en fest.

Mange bookingselskaber tilbyder også børneunderholdning, hvilket er oplagt til en børnefødselsdag. Men er det eksempelvis en 50 års fødselsdag med hele familien og venner, kan børneunderholdning også være ideelt, så børnenes opmærksomhed fastholdes. Foredragsholdere er også blevet udbredt blandt flere bookingselskaber.

Derudover findes der et hav af forskellige bookingmuligheder, og hvis du søger noget bestemt, er det ikke længere end en Google-søgning væk. Med det rette budget kan de fleste typer af underholdning lade sig gøre.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.