Efterårshygge: Tre serier, du ikke må gå glip af

Søndagsavisen.dk tjener muligvis penge på link i artiklen

Temperaturen er røget ned under et ciffer på det digitale termometer, og mørket falder på tidligere. Det indbyder til seriehygge på sofaen under et varmt tæppe. Her giver vi dig tre af de bedste serier på Netflix og Viaplay lige nu.

Se her, hvordan du får Netflix til 20 kr.

Mindhunter (Sæson 1 og 2 er tilgængelige på Netflix) – IMDb-score: 8,6 ud af 10

Hovedpersonerne er to FBI-agenter og en psykolog, som arbejder med at interviewe de værste seriemordere, der sidder på fængselsgangene rundtomkring i USA.

“I seriens anden sæson har de fået ny chef og dermed flere ressourcer, men de bliver også involveret mere direkte i nuværende sager, hvilket tager tid fra deres interviews og research. De får dog besøgt en veloplagt Charles Manson, og det er fascinerende, hvor præcist serien rammer virkeligheden,” skriver Euroman.

Serien tryllebinder sit publikum som en af de bedste true crime-serier, og skuespillet er eminent.

“Med anden sæson af David Finchers »Mindhunter« er seriemorderne tilbage på TV-skærmen. Det sker i en Netflix-serie, der benytter virkelighedens mordere som karakterer i et efterforskningsplot, der udfoldes med instruktørens sugende, kviksandsagtige greb om tempo og en nærmest meditativ dybde,” skriver Berlingske og kvitterer med seks stjerner.

På rollelisten finder man bl.a. Jonathan Groff, Holt McCallany og Anna Torv.

Stjernerne er tilbage: Sådan streamer du den nye “Beverly Hills”-serie gratis


The Affair (Sæson 1-3 er tilgængelige på Viaplay*) – IMDb-score: 7,9 ud af 10

I “The Affair” følger man med, når Alison og Noah er deres ægtefæller utro, fordi deres tiltrækning og kemi er så stærk, at de ikke kan holde fingrene fra hinanden. Derudover er der også lige et mord, der skal opklares.

Så hvis du elsker spænding og mystik, er “The Affair” helt sikkert en serie for dig!

Sæson 1-3 kan streames på Viaplay – klik her, og få de første to uger er gratis*.


Transparent (Sæson 1-5 er tilgængelige på Viaplay*) – IMDb-score: 7,8 ud af 10

Anmelderrost, prisbelønnet drama om en familie, hvis liv sættes på spidsen, da faderen afslører, at han er transseksuel noget, som udløser en dominoeffekt, så alles hemmeligheder kommer op til overfladen.

“Er du ikke til nemme jokes og dåselatter, så er “Transparent” et godt bud på en komedieserie til dig. Den hører til i den skæve ende og handler om Mort/Maura, der springer ud som transkønnet i en sen alder – til stor overraskelse for hans tre voksne børn. Den er ikke haha-sjov, men rigtig fin, lun og anderledes,” skriver Woman.

Hele serien kan ses på Viaplay.


Viaplay lancerer tv-kanaler
Nu kan du tilkøbe tv-kanaler, når du har et Viaplay-abonnement. Det koster 100 kr. om måneden, og for det beløb får du DR 1, DR 2, DR 3, DR K, DR Ultra, DR Ramasjang, TV 2 samt en række af Viasats TV 3-kanaler.
Prøv det gratis i to uger*.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.