Filmhygge i sofaen: Her er de nyeste, du skal se i vinterferien

Vinterferie rimer på hygge, kvalitetstid med venner og familie – og selvfølgelig film. Og heldigvis er der masser af store filmnyheder, som hele familien kan hygge sig med.

Blandt nyhederne er flere Oscar-nominerede film, der dyster om filmverdenens mest prestigefyldte priser den 9. februar.

Genialt! Sådan får du dansk Netflix til 20 kr.

Oplev for eksempel ‘Ad Astra’ med Brad Pitt i hovedrollen, der er nomineret i kategorien ‘Bedste Lyd’, og den anmelderroste publikumssucces ‘Joker’, der er nomineret til hele 11 priser – bl.a. for ‘Bedste Film’ og ‘Bedste Mandlige Hovedrolle’.

Filmudlejningstjenesten Blockbuster har samlet en liste over de nyeste film, som byder på alt fra sjove og underfundige børnefilm til nervepirrende thrillers og godt selskab med en af de mest ikoniske skurke i filmhistorien.

Her er de bedste streamingtjenester til hele familien

1) Ad Astra

Det visuelt forbløffende drama ‘Ad Astra’ har Brad Pitt i hovedrollen som Roy McBride, en erfaren astronaut, der bliver sendt på en mission til solsystemets yderste grænse for at finde sin forsvundne far (Tommy Lee Jones) og løse et mysterium af kosmiske proportioner, som truer selve jordens eksistens.

Filmen tog anmelderne med storm, da den havde premiere i slutningen af 2019 og udmærker sig med en nominering ved dette års Oscar i kategorien ‘Bedste Lyd’.

‘Ad Astra’ kan ses hos bl.a. Blockbuster og Viaplay.

Anmelderne er enige: Ulrich Thomsen brillerer i stjernespækket dansk krimiserie – se den gratis

Foto: Disney


2) Joker

Den psykologiske thriller ‘Joker’ følger Arthur Flecks kamp for at finde sin plads i et fjendtligt samfund. Vi følger hans mentale forfald til sindssygdom og skabelsen af Jokeren, som starter et oprør mod eliten i den fiktive by Gotham kendt fra Batman-universet.

Todd Phillips ’Joker’ er en af de største film fra 2019, og særligt Joaquin Phoenix’ fortolkning af den berygtede superskurk har været afgørende for de 11 Oscar-nomineringer, som filmen er tildelt – bl.a. for ‘Bedste Film’ og ‘Bedste Mandlige Hovedrolle’.

Se filmen hos bl.a. Blockbuster og Viaplay.

Vinterhygge: Tre serier, du ikke må gå glip af


3) Gooseboy

‘Gooseboy’ er en dansk børnefilm for hele familien, der følger drengen Viggos liv, som bliver pludselig vendt op og ned, da en gås styrter ned på hans altan.

Til stor overraskelse viser det sig, at gåsen kan tale og hedder Nissemand. Viggo beslutter sig for at hjælpe sin nye ven, der har brækket sin vinge i styrtet og ikke selv kan indhente sin flok.

Sammen kommer de på en forunderlig rejse, der viser sig mere udfordrende, end de nogensinde havde forestillet sig.

Find filmen hos bl.a. Blockbuster og Viaplay

Disneys nye streamingtjeneste kommer til Europa – og prisen er overraskende lav

Foto: SF Studios


4) Angry Birds 2

‘Angry Birds 2’ er opfølgeren på den første filmatisering af det populære mobilspil af samme navn og er mindst lige så underholdende som etteren.

En ny og farlig fjende udgør så stor en fare, at det hidtil umulige er nødvendigt: et samarbejde mellem fuglene og grisene. De sure fugle og de lumske grønne grise bliver nødt til at samarbejde for sikre deres øers overlevelse og redde deres hjem.

Lej eller køb filmen hos bl.a. Viaplay og Blockbuster.


5) Mugge og Vejfesten

‘Mugge og Vejfesten’ er en animeret dansk komedie af den kreative duo Wulffmorgenthaler, der består af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler

Filmen handler om Mugge, der er verdens lykkeligste dreng, indtil hans forældre en dag skal skilles, og alt ændrer sig. Mugge nægter at acceptere, at hans familie bliver splittet, og han ser årets store vejfest som den perfekte mulighed for at genforene sine forældre, så deres kærlighed kan blomstre på ny – men det kommer ikke til at gå stille for sig.

Du kan se filmen hos bl.a. Blockbuster og Viaplay.


6) Jagtsæson

I den danske komedie ‘Jagtsæson’ følger vi singlemoren Eva (Mille Dinesen), som har brug for en pause, efter hun for nyligt er blevet skilt.

Hun beslutter sig derfor for at tage på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther),

Isabella (Stephania Potalivo), Evas eksmands nye kæreste, er også med på turen, og hun maser sig konstant på for at overtage rollen som Evas bedste veninde, hvilket får det værste frem i pigerne og sætter venindernes venskab på prøve.

Se filmen hos bl.a. Blockbuster og Viaplay.

Foto: Nordisk Film

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.