Her kan du se gratis tv, film og serier

  filmstriben

Filmstriben.dk

Filmstriben indeholder hundredvis af både danske og udenlandske film i mange forskellige genrer. Den har ikke de nyeste titler, men du kan finde et stort udvalg af klassikere og storfilm som eksempelvis den danske ‘Flammen & Citronen’ (billedet).

Det eneste, du skal gøre, er at logge ind med de samme oplysninger, som du bruger, når du går på biblioteket. Det er nemlig Danske Biblioteker, som driver siden, og derfor fjernlåner du filmene. De fleste kommuner har et loft, der betyder, at du højst kan låne tre film om måneden.

DR

Dr.dk/tv

Her snyder vi lidt, for teoretisk set er DR’s streamingtjeneste ikke gratis – du betaler for den via medielicensen. Men da licensbetalingen er lovpligtig, kan du jo lige så godt høste alle frugterne af den halvårlige udgift. På dr.dk kan du se DR, DR2, DR3, DRK, DR Ultra og Ramasjang live.

Samtidig ligger der blandt andet et stort udvalg af tv-serier, nyhedsudsendelser, debatprogrammer og dokumentarprogrammer, som tidligere har været sendt på DR’s kanaler. Hvis du klikker videre ind på DR Bonanza, finder du et univers af klassikere fra DR’s arkiver. Blandt andre serierne ‘Matador’ (billedet) og ‘Huset på Christianshavn’.

tv3

Tv3play.dk

Hvis du holder af realityprogrammer som ‘Paradise Hotel’ (billedet), ‘Robinson Ekspeditionen’, ‘Masterchef’ eller ‘Luksusfælden’, er det her det perfekte streamingsite for dig. På TV3 Play finder du hundredvis af afsnit af alverdens realityprogrammer, som har været sendt på Viasats kanaler – og de er ganske gratis.

Du er hverken tvunget til at oprette et login eller til at registrere dig. Du går simpelthen bare ind på siden, trykker afspil på et afsnit, og så er du i gang. Den eneste pris, du betaler, er, at du ikke slipper for en reklameblok i starten af hvert afsnit og et par gange i løbet af programmet.

filmcentralen

Filmcentralen.dk

Filmcentralen er hovedsagelig et site for de mere nørdede filmelskere, men er til gengæld smækfyldt med kvalitetskortfilm og dokumentarprogrammer. Siden indeholder flere hundrede titler, som du kan afspille i din browser uden at skulle oprette en profi l eller registrere dig på anden vis.

Filmcentralen, der drives af Dansk Filminstitut, lægger også artikler ud, hvor prominente mennesker fra den danske filmbranche giver brugerne lidt inspiration og anbefaler en film fra Filmcentralens katalog. Blandt andre Erik Clausen, som anbefaler ‘Dejlig er den himmel blå’ (billedet) om julemandshæren, der i 1975 delte gratis gaver ud i Magasin.

   3 TRIN TIL STREAMING: KOM GODT I GANG
  1. En internetforbindelse, som er minimum 3 Mbit, men gerne 10 Mbit.
  2. Et apparat, som du kan streame fra (eksempelvis computer, tablet eller smartphone).
  3. Et afspilningsprogram på apparatet – eksempelvis Flash Player, Silverlight eller QuickTime.

 

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.