Top 10: Her er årets værste reklamer

Christer, der medvirker i Spilnu.dks tv-reklame, er blevet gift med Ploy, som han besøgte i Thailand for penge, han vandt på spilsitet. Reklamen er kåret til årets værste, men får også brobizzerne bank.

Christer, der medvirker i Spilnu.dks tv-reklame, er blevet gift med Ploy, som han besøgte i Thailand for penge, han vandt på spilsitet. Reklamen er kåret til årets værste, men får også brobizzerne bank.

»Det er jeg virkelig glad for,« udbryderMads Peter Veiby, da han får nyheden: 40 procent af danskerne har peget på tv-reklamen med Christer, der fortæller om sin gevinst på Spilnu.dk, som den værste tv-reklame i 2015.

Mads Peter Veiby, der er administrerende direktør i Spilnu.dk, er hverken sur eller skuffet over så mange danskeres valg.

Husker du, da Polle fra Snave gik fra tv til biograf?

»Jeg har ikke vundet noget som helst i år. Hverken årets ‘gazelle’ eller ‘entrepreneur of the year’. Jeg plejer altid at vinde et eller andet. For mig betyder denne pris, at vi har lavet noget, folk kan huske, og at vi vinder afstemningen så stort, er for mig fantastisk.«

På andenpladsen over årets værste reklamer ligger L’easys reklame med Luffe og Sjanne efterfulgt af Vivus.dk. Det viser en undersøgelse som YouGov har foretaget for Søndagsavisen blandt 1.003 danskere.

Her er 2014’s værste reklamer: Kendt tv-vært til tops

Her er de 10 dårligste reklamer ifølge jer

Hvilke af årets tv-reklamer synes du, var de værste?

1. Spilnu.dk40%
2. L’easy8%
3. Vivus.dk6%
4. Arla6%
5. Brobizzerne4%
6. Stark4%
7. Oister3%
8. Nordea3%
9. Tuborg2%
10. Trivago2%

Kilde: Analyseinstituttet YouGov, 1.003 adspurgt. 4 procent svarer ingen af tv-reklamerne, 10 procent kender ingen tv-reklamer, og 8 procent svarer ‘ved ikke’.

Christer findes i virkeligheden
Ofte bruger en virksomhed skuespillere til at brande sit produkt. Hos Spilnu.dk har man brugt rigtige kunder, og Christer Godt Jørgensen er et rigtigt menneske, forsikrer Mads Peter Veiby:

»Vi har skrevet ud til vores kunder og inviteret dem til casting. Der har vi valgt dem ud, som vi tror, kan gøre det godt på tv. Christer viste sig at have en rigtig god karisma, og han har vundet de penge, han taler om. Han rejste også til Thailand, som han fortæller i reklamen, for at besøge sin kæreste Ploy, og de er lige blevet gift. Han har ovenikøbet sendt os et bryllupsbillede.«

Bag reklamen: Sådan ser fastfoodburgerne ud i virkeligheden

Spilnu.dk’s reklamer har kørt siden sommeren 2013, og nu topper spilsitet så listen over de værste tv-reklamer, men det får ikke Mads Peter Veiby til at stoppe dem.

»Lige så mange, der er sure over reklamen, lige så mange synes, at Christer er sjov og har kant. Det skal du have for at skille dig ud fra de andre, og i år er vi suveræne vindere.«

Spilnu.dk har fulgt Christer, se det her:

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.