KonkurrenceAfsluttet – Helt ekstraordinært! Vind Bonebreaker’s handske, der blev brugt i filmen – samt Logan på DVD!

FOTO: PR

FOTO: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

I en nærmere fremtid tager en træt Logan sig af en syg og svækket Professor X. Sammen med Caliban skjuler de sig ved den amerikansk-mexicanske grænse på en forladt fabrik. Logans kræfter er aftagende og det kan han mærke. Hans forsøg på holde sig fra den eksplosive X-Men verden og sin fortid bliver midlertidigt sat på hold, da en ung mutant pludselig dukker op. Hun har brug for at flygte. Hun har brug for hans hjælp. Mørke kræfter ser hendes eksistens som et eksperiment og ønsker at udslette hende. Det bliver et uforglemmelig road-trip gennem land og by og ender med at have langt større omkostninger end Logan nogensinde havde forestillet sig.

 

 

Oplev Hugh Jackman i den anmelderoste X-Men film Logan. Patrick Stewart spiller igen Professor X, mens Dafne Keen spiller Laura. Logan er instrueret af James Mangold. Filmen er værdsat for dens historie, skuespil og billedevalg. Optaget i Amerikas ydreområder, hovedsagelig Louisiana, New Mexico og Mississippi.

 

 

Præmie

Vi finder 1 heldig vinder, der modtager den helt eksklusive handske brugt i filmen, samt et eksemplar af filmen på Bluray. Udover dette finder vi 5 heldige vindere der modtager filmen på Bluray. Konkurrencen leveres i samarbejde med PR Nordic og 20th. Century Fox.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmierne. Konkurrencen slutter den 3. august, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.