Sådan får du adgang til tusindvis af skjulte serier og film på Netflix

Udbuddet af film og serier på Netflix ser enormt ud. Men det er vand ved siden af alle de serier og film, folk med Netflix-abonnementer i andre lande kan se.

Forklaringen er, at Netflix tilpasser sit indhold til hvert land, og mens vi herhjemme i Danmark må nøjes med omkring 342 serier og 1.764 film, har amerikanerne hele 1.326 serier og 4.339 film til rådighed ifølge Finder.com.

Heldigvis behøver du ikke tage hele vejen til USA for at se det samme som amerikanerne. Det kan, helt lovligt, klares med en såkaldt VPN. 

4 suveræne serier, du skal streame (når børnene er lagt i seng)

Ud over at beskytte dig mod hackere osv. får en VPN det til at se ud, som om du sidder i en andet land. Og dermed kan du omgå Netflix’ geografiske begrænsninger af indholdet. Det skal understreges, at metoden er fuldt ud lovlig.

Vpnxpert.com anbefaler PureVPN* til formålet. Bemærk, at dansk tale og undertekster i sagens natur ikke er tilgængelige, når du ser Netflix via VPN. 

Genialt! Sådan får du dansk Netflix til 20 kr.

Må man dele sit streaminglogin?

Sådan ser du Netflix via VPN:

  1. Gå til PureVPN.com*.
  2. Vælg “Få PureVPN nu”.
  3. Vælg den ønskede abonnementslængde på PureVPN. Jo længere en periode du vælger, desto billigere bliver det. Køber du eksempelvis et års abonnement, får du det til 3,33 dollars om måneden. Det svarer til omkring 22 danske kroner om måneden. Hele perioden betales på én gang.
  4. Vælg betalingsmetode, udfyld felterne og gennemfør betalingen.
  5. Download og installer PureVPN-programmet på din enhed.
  6. Åben programmet, og log ind med de tilsendte oplysninger. 
  7. Vælg “Stream”  “mode” og vælg det land på listen, du vil forbinde til. Vil du se amerikansk Netflix, forbinder du til en server i “United States”, vil du se britisk Netflix, forbinder du til “United Kingdom” osv. Tryk “Connect”. 
  8. Du kan nu se Netflix, som sad du i det pågældende land. Bare log ind med din Netflix-konto, som du plejer.

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at du ikke kan se Netflix pga. VPN, kontakter du bare PureVPNs døgnåbne kundeservice via livechat. 

Her er de bedste streamingtjenester til hele familien

De hemmelige genrekoder 
Netflixs algoritmer forsøger efter bedste evne at regne ud, hvad du er interesseret i at se. 

Bag overfladen gemmer der sig helt ufatteligt mange timers underholdning. Netflix har opdelt al indhold i genrer, der har hver sin kode. 

Vpnxpert.com har herunder samlet en gigantisk søgbar oversigt over alle Netflix-genrer. Også her kan det være en fordel at eksperimentere med VPN, hvis den genre du vil se indhold fra er geografisk afgrænset.   Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.