Anmelderne er enige: Ulrich Thomsen brillerer i ny dansk krimiserie

Søndagsavisen.dk tjener muligvis penge på link i artiklen

Viaplays nye danske krimisatsning, “Forhøret”, havde premiere i går, og alle afsnit er allerede tilgængelige på Viasats streamingtjeneste.

Ulrich Thomsen indtager hovedrollen, og det gør han ualmindeligt godt, lyder det samstemmende fra anmelderne.

Genialt! Sådan får du dansk Netflix til 20 kr.

“Ulrich Thomsen kan nemlig sagtens formidle karakterens afsavn og fortrydelse med stor effekt på egen hånd. Det buldrer med følelser under politimandens hårde skal, og den garvede skuespiller er brillant som fortællingens bankende puls. Alene præstationen i første afsnit, hvor Bjørn ved et tilfælde genkender datterens lig i retsmedicinerens hvidklinkede lokale, bør gives en pris,” skriver Morten Kildebæk fra Soundvenue og giver “Forhøret” fire stjerner ud af seks.

Top-20: Disse tv-serier hitter hos danskerne

“(…) helt centralt står Ulrich Thomsen, der er med i næsten hver eneste scene. Han leverer en formidabel indsats som Bjørn, der allerede er godt ude at skide ved seriens start,” skriver Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch og kvitterer med fire stjerner ud af seks.

Stjernerne er tilbage: Sådan streamer du den nye “Beverly Hills”-serie gratis

“(…) Ulrich Thomsen (er) bragende velspillende (og ikke, som det ellers ville være fristende, overspillende),” mener B.T.s anmelder Thomas Brunstrøm, der også uddeler fire stjerner ud af seks mulige.

Som ny Viaplay-kunde kan man streame “Forhøret” gratis – klik her for at komme i gang

Det handler “Forhøret” om

Politimanden Bjørn sætter alt ind på at finde den morder, som har slået hans egen datter ihjel.

Handlingen udspiller sig over et enkelt døgn, og i hvert afsnit konfronterer Bjørn en ny mistænkt i et forhør på en ny location.

Hver afhøring bliver en psykologisk kamp mellem to personer  en kamp, som med nervepirrende intensitet vil bringe både Bjørn og seerne et skridt nærmere morderens identitet – og sandheden om datterens død. Men er det en sandhed, Bjørn har lyst til at kende?

Kilde: Viaplay

Tre tv-serier, du ikke må gå glip af

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.