Jes Dorph i clinch med Kellogg’s

På den ene side er Jes Dorph- Petersen ovenud lykkelig for sit nye job som vært på TV 2’s ‘Go’aften Danmark’.

»Jeg vender hjem til den ‘fodboldklub’, jeg holder med. Jobbet passer helt perfekt til mig,« siger Jes Dorph-Petersen.

På den anden side er han vred og forarget over morgenmadsproducenten Kellogg’s, der har givet ham følelsen af at blive snydt. Sagen handler om, at man på Kellogg’s’ hjemmeside gratis kan få en ske med sit navn indgraveret.

Det ville tv-værten, der drømte om en ske med sin 15-årige søns navn, Jens Emil, men Kellogg’s-systemet ville ikke godkende navnet, og efter forgæves forsøg med både Jes og Dorph endte Jes Dorph-Petersen med at få indgraveret sin fars navn, Kaj, på skeen.

»Jeg ved godt, at det er i afdelingen for i-landsproblemer, og min søn er ligeglad, men jeg blev sgu vred. De skal ikke love mig noget, som de ikke kan holde,« siger han.

Kellogg’s beklager

Hos Kellogg’s er man ked af sagen, der ifølge kommunikationschef Nina Kromann beror på en fejl.

»Vi beklager, hvis man har haft en negativ oplevelse med vores skekampagne. Vi har mere end 15.000 navne i databasen, og hvis man har et navn, der ikke er med, og man oplever et problem, står vores forbrugerservice til rådighed for at hjælpe.«

Efter at Søndagsavisen er gået ind i sagen, har Jes Dorph-Peterrsen indgået et ‘forlig’ med Kellogg’s, der nu sender ham to skeer – en med ‘Kaj’ og en med ‘Jens Emil’.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.