Jussi Adler-Olsen sælger Snehvide-drøm i Allerød

Jussi_Adler_hus

Jussi_Adler_hus

Manden bag, Jussi Adler-Olsen, har nemlig netop solgt den 163 kvadratmeter store villa, der blev udbudt til salg hos danbolig Jan Persson i sommer. Det skriver Boliga Kendte.

Dengang håbede den bedstsælgende forfatter at få 7.195.000 kr. for ejendommen – en forventning der dog sidst på året blev skruet en kende ned – til 6.795.000 kr.

Men selvom der er slået 400.000 kr. af prisen og måske en smule mere i forhandlingsrabat, kan Jussi Adler-Olsen og fruen Hanne Adler-Olsen pakke flyttekasserne velvidende, at de har fået en pæn klat kroner oven i det, de selv købte villaen for i 2007.

Kan blive årets største bolighandel: Michael Laudrup har solgt sit strandvejspalæ

Dengang lagde Adler-Olsen nemlig “bare” 4.680.000 kr. for huset og den tilhørende knap 1.000 kvadratmeter store grund.

I parrets tid på adressen er der dog ifølge Boliga Kendte blevet bygget om, og de nye ejere kan derfor flytte ind i en bolig fyldt med kringelkroge og hemmeligheder.

Blandt andet under gulvbrædderne i havestuen, hvor der er mulighed for at tage en dukkert i den private, indendørs-pool, som huset er forsynet med.

De nye indflyttere kan også glæde sig over en beliggenhed klos op ad skoven, der er direkte adgang til fra grunden – en mulighed, som ifølge ejendomsmæglerens salgsopstilling, både er noget rådyrfamilier og fløjtende fugle i bedste snehvide-stil benytter sig af.

Sportsstjerner, kendisser og kongelige: Her er de mest viste boliger

Ny tilværelse i hovedstaden
Ægteparret Adler-Olsen kommer dog ikke til at stå uden tag over hovedet, når nøglerne til hjemmet i Allerød bliver overdraget til de nye ejere.

I juni skrev de nemlig under på skødet til en villa på 321 kvadratmeter i Københavns sydvestlige bydel Valby.

Parret råder også over et sommerhus i Rørvig og endnu en villa i Allerød, der også er udbudt til salg, skriver Boliga Kendte.

Huset, der ligger på Prins Valdemars Alle, har fungeret som krimi-forfatterens skriveværksted og er sat til salg for knap seks millioner kr.

Se Jussi Adler-Olsens skriveværksted her

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes