Andreas Bo: Disse 3 ting får mig til at grine

Den pladderromantiske …

– Jeg elsker romantiske komedier. Der er en amerikansk film, der hedder She’s Out of My League, og den er bare enormt bedårende og sjov. Den handler om en ung, kikset fyr, der er røvcharmerende og som scorer en pige, der er out of his league. Det er en sød fortælling om en ung mand, der har et godt hjerte, og en køn pige, som egentlig bare søger lidt oprigtighed. Jeg er platromantiker, og jeg tuder, når jeg ser ”Det lille hus på prærien”, så det er lige mig, sådan noget.

Anders Matthesen: Jeg skylder ikke ungerne en skid

Klassikeren …

– Min all-time yndlingsfilm er Dum og dummere – både 1’eren og 2’eren, som jeg til hver en tid kan anbefale. Jeg har den holdning til humor, at du bliver nødt til at være ærlig med dig selv og sige, hvad du griner ad. Og det gør jeg gange hundrede af ”Dum og dummere”. Jeg elsker plat humor. Du skal lytte til dit sind, dit hjerte og din mave, og sige: Griner jeg, eller griner jeg ikke? Og så lade være med at tænke så meget over det. Jeg hader, når man siger: Less is more – jeg elsker overdrevet.

Rune Klan, 40 år og barnløs: Man er ikke et rigtigt menneske uden børn

Den anderledes …

– Det er en amerikansk podcast, som hedder My Dad Wrote a Porno. Det er en ung fyr, hvis far har skrevet en erotisk bog, og så læser han højt fra den sammen med nogle venner. Det synes jeg er ret sjovt. Det er et fedt eksempel på noget, som kommer ind fra højre, og som er lidt anderledes og overraskende. Det synes jeg er sejt.

Chili Klaus: Jeg ved godt, jeg er lidt i underskud af kærlighed

Lige nu turnerer han landet rundt med sit tredje comedyshow FIFTI-FIFTI, der ser på, hvor meget tilfældet betyder i vores hverdag.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1