Efter to år på adressen: Komiker har sat sin lejlighed til salg

Lejligheden, som parret har sendt på markedet, ligger nemlig i København og har både elevator, privat parkering, to altaner og en tagterrasse. 

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Mark Le Fêvre købte boligen sammen med sin kæreste tilbage i 2017 for 3,4 millioner kroner, og i dag lidt over to år efter skal du lægge en anelse mere, hvis du vil have fingrene i den to etagers ejerlejlighed. Lejligheden er nemlig udbudt til salg for 3.995.000 kroner.

Den 128 kvadratmeter store lejlighed har postnummer i københavnerkvarteret Nordvest, der af ejendomsmægleren Danbolig Nordvest/Emdrup – Holm & Hauberg beskrives som “et område i udvikling med meget nybyggeri, gode caféer og samtidig kun kort afstand til gode grønne områder”. 

10 millioner: Kendt TV-kok køber lejlighed i København

“Billigt” område
Udbudsprisen på knap fire millioner kroner betyder, at du skal give lige over 31.200 kroner pr. kvadratmeter i Le Fêvres lejlighed. Det er lidt under, hvad lejlighederne ellers bliver handlet for i Nordvest.

I det første halve år af 2019 lød den gennemsnitlige kvadratmeterpris nemlig på lige over 33.000 kroner for områdets solgte ejerlejligheder. Det viser tal fra Boliga.dk.

Kvadratmeterpriserne i København NV gør området til et af de billigste steder i hovedstaden at købe i, hvis man er på jagt efter en ejerlejlighed.

Priserne er kun “overgået” af Brønshøj, hvor ejerlejlighederne i snit koster omkring 29.400 kroner pr. kvadratmeter, hvilket således gør bydelen til Københavns billigste bydel.

Mark Le Fêvre var i 2019 på turné med sit onemanshow, “BØVL”, men mange kender ham sikkert fra karakteren Jyde-Man, som var et kæmpehit på YouTube.

Derudover medvirker Le Fêvre også som assistent i TV 2-programmet “Stormester”.

Se Mark Le Fêvres lejlighed på Boliga.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.